Детски Коледни фотосесии – гр. Варна

Детска Коледна фотосесия

Семейна и Детска Коледна фотосесия… И дойде есента…

Но скоро жълтите листа ще се скрият под ослепителната завивка на снега, ще заухае на канела и мандарини и ще настъпи царството на зимата. Сред Коледния уют, срещите с близки и познати, подаръците…, помислете и за вашите семейни спомени – „Коледните снимки

В празничната суматоха планирайте и час време за весели Коледни фотосесии. Ще видите колко са пораснали децата, как все по-уверено позират.

Ето и нашите предложения за Коледни снимки:

Детска Коледна Фотосесия с продължителност до 60 минути, включваща и снимки с родителите; не се доплаща за второ и трето дете от едно семейство. Получавате продукцията върху диск с коледен мотив или по имейл, в срок от 5 работни дни след селекция на кадрите.

ЦЕНИ ЗА ДЕТСКА КОЛЕДНА ФОТОСЕСИЯ С – 30 % ОТСТЪПКА:

➡ Пакет с 10 обработени кадъра – 35 лв.
➡ Пакет с 15 обработени кадъра – 49 лв.
➡ Всяка следваща снимка извън пакетите се заплаща по 4лв/бр.

Час за коледна фотосесия можете да запазите на телефон 0878 965 622 – Иван Колев и на лично съобщение във FB страницата – https://www.facebook.com/ivankolevphotography/

Детските коледни фотосесии стартират на 10.11.2017 г. и ще продължат до 31.01.2018 г.

Разполагаме с ТРИ ръчно изработени декора за коледни фотосесии, в които вложихме много любов и настроение. Подредили сме закачките и подаръците и ви чакаме. Следете страницата ни, където ще представим новите си творения.

Заповядайте да се забавляваме!

Разгледайте нашите нови Коледни декори за Семейни и детски Коледни фотосесии

Семейни и детски Коледни фотосесии 2017

360 градуса снимка на новите декори за Коледни фотосесии през 2017 г.

Рекламен клип на Коледни фотосесии 2014-2016 г

 

И тази година предлагаме изработка на два вида Календари с Ваши снимки – Работен календар и 13 листов луксозен календар. Можете да запечатате коледното настроение и върху чаша със снимка, ключодържател или пъзел.

Работен календар Луксозен 13 листов календар

Подаръчен Ваучер за Коледна фотосесия можете да купите от 01.10.2017 г. на адрес: гр. Варна, бул. „Цар Освободител“ №263А, Офис 1.

Ваучер за детска коледна фотосесия

 

Фотоалбум Коледни фотосесии 2014-2016 г