Интериорна фотография

Интериорна фотография – все повече имаме нужда от снимки, които да ни служат за да рекламираме бизнеса си независимо дали той е продукт или услуга. Аз ще наблегна на интериорната фотография, понеже тя обхваща много бизнес услуги, като:

 • Хотелиерство.
 • Интериорен дизайн.
 • Обзавеждане на дома или офиса.
 • Недвижими имоти.
 • Интериор на магазини и заведение и много други.

За голяма част от фирмите е от изключително значение да имат отлична интериорна фотография. Недвижими имоти, архитектура, интериорен дизайн, ресторанти и туристическата индустрия всички те се нуждаят от прекрасни снимки на вътрешните пространства, за да привлекат аудитория.

Едно от задължителните изисквания към интериорния фотограф е за покаже красотата на интериора, да обхване по-голяма част от помещението с една снимка.

Каква е основната цел на интериорните снимки?

Може би много от хората ще кажат:

 • За да имаме по-добро портфолио.
 • За да сме представителни пред нашите клиенти.
 • За да имаме по-хубави каталози
 • Брошурите ми да са много красиви и т.н

Но едно от най-важните неща е, че качествената снимка продава вашият продукт или услуга.

Ако имате нужда от заснемане на вашите интериори Ви препоръчвам да се доверите на интериорен фотограф с опит.

Повече снимки може да разгледате в нашето Портфолио

Интериорна фотография, като част от нашето ежедневие!

С колкото и думи да се опитваме да опишем колко е красиво дадено място, обект, дреха или предмет едва ли ще успеем да пресъздаден реалната картина както красивите рекламни снимки биха го описали.

Рекламните снимки са част от печатни материали, презентацията на дейността Ви, външната реклама за популяризиране на фирмата Ви, дизайна на Вашия сайт.

Интериорните снимки са от изключителна важност за Вашия хотел или ресторант. Те го рекламират освен в печатните медии, така и в интернет сайтове и социални мрежи. Високото качество на снимките е определящо при избора на ресторант, хотел, туристическа дестинация или покупка на дадена стока.

Фокусираме се върху изисканите детайли, които правят интериора уникален – от изящните мебели и изкуствени произведения до текстурите на тапетите и подовите настилки. Всяка текстура трябва да бъде заснета с внимание към детайла. Фокусираме се върху естествената атмосфера и създаваме кадри, които отразяват елегантната линия на пространството. Неформални, но изискани моменти, които карат зрителя да се почувства като част от този свят на роскош.

Експериментираме с различни ъгли и композиции, за да създадем визуална динамика. Комбинираме перспективи и откриваме уникалните ъгли, които подчертават стиловете и формите на интериора. В последния етап, внимателно редактираме и обработваме снимките със замисъл и стил, запазвайки природния блясък и богатство на интериора.

Хубавите рекламни снимки са тези, при които освен описаното до тук, са съобразени:

 • С концепцията в зависимост от предназначението им
 • Показване на детайли за по-силно въздействие
 • Представяне на обекта в най-добрата му светлина.

Разгледайте видео на рекламна фотография и снимки на интериор

Професионалният интериорен фотограф предлага няколко значителни предимства, които не само подчертават качествата на дадено пространство, но и създават стойност за клиентите. Ето някои от ключовите ползи от ангажирането на професионален интериорен фотограф:

 1. Визуална Привлекателност:
  • Професионалният фотограф може да заснеме пространството с високо ниво на естетика и креативност, което го прави визуално привлекателно за зрителите.
 2. Подчертаване на детайлите:
  • Фотографът може да се фокусира върху детайлите, които правят интериора уникален, като изящни мебели, текстури и осветление.
 3. Продажби и потенциални клиенти:
  • Качествените интериорни снимки повишават шансовете за успешни продажби, тъй като потенциалните клиенти се привличат от привлекателни визуализации.
 4. По-добро представяне на имота:
  • За продавачите на недвижими имоти, професионалните снимки подчертават предимствата и качествата на имота, ускорявайки процеса на продажба.
 5. Усилване на Маркетинговите Кампании:
  • Професионалните снимки предоставят висококачествени материали, които могат да бъдат използвани в различни маркетингови кампании, от социални мрежи до рекламни материали.
 6. Привличане на Внимание в Сферата на Дизайна:
  • За дизайнерите и архитекти, професионалните снимки подчертават техния талант и професионализъм, което може да привлече нови клиенти и възможности.
 7. Създаване на положително впечатление:
  • Визуално качествени снимки създават положително впечатление за бизнеса, хотела, ресторанта или дома, което може да влоши репутацията и привлече клиенти.
 8. Ефективно използване на светлината и цветовете:
  • Професионалният фотограф разбира как да работи със светлината и цветовете, за да създаде кадри с идеална експозиция и баланс.
 9. Стойност за събития:
  • Интериорните снимки могат да бъдат използвани за събития, конференции и презентации, подчертавайки професионализма и стилът на дадена обстановка.
 10. Инспирация и Креативност:
  • Професионалните снимки предоставят възможност за инспирация и креативност, както за клиентите, така и за самия фотограф.

Обединявайки тези предимства, професионалният интериорен фотограф допринася със съществена стойност към представянето и визията на интериорните пространства.

Полезни връзки

Вижте повече интериорни снимки в нашето портфолио.

Последвайте ни в Facebook и Instagram

Разгледайте и нашия видео канал в Youtube

Цени на рекламна фотография и фото заснемане на интериор

Инериорна фотография,Интериорна фотография,Интериорна фотография,Интериорна фотография,Интериорна фотография