Продукти в 360 градуса

Продукти в 360 градуса /360° продуктова фотография/ добива все по-голяма популярност напоследък.

Продукти в 360 градуса

Заснемане на продукти в 360 градуса позволява пълно и подробно запознаване със заснетия обект и е особено подходяща за представяне на различни видове стоки и продукти. Това улеснява работата на сайтовете за онлайн търговия.

Продуктите в 360 градуса могат да бъдат огледани подробно и клиентът да се ориентира предварително сред асортимента, а това спестява време. Ако Ви е интересно как се случва целия процес на заснемане, изгледайте клипa – ВИДЕО

360 представяне на продукт може да бъдат заснети с 8; 12; 24 или 36 снимки. При продукти които са заснети с по-голям брой снимки  движението на обекта е по-плавно и по комфортно за разглеждане. Възползвайте се от  пазарните тенденции и дайте на клиентите си  възможност да разгледат вашите продукти по един по-различен начин.

Създайте им интерактивен начин на пазаруване за да повишите продажбите си и да привлечете нови клиенти. Заснетите продукти в 360 градуса включват различни възможности за оглеждане на обекта. Те могат да се движат самостоятелно с предварително зададена скорост или разглеждащия да задава параметрите и посоката на въртене на обекта.

Клиента може да приближи или да отдалечи разглеждания предмет, чрез бутоните за навигация.

Продукти в 360 градуса:

От пролетта на 2020 год. разполагаме с много по-голям ротатор от този с който снимахме до момента. Вече можем да снимаме продукти с тегло до 350 кг. и  ширина до 2 метра.

Ако имате по-малки продукти, може да ги заснемем на ротатор със следните характеристики: тегло до 50 кг., височина до 150 см. и ширина 60 – 80 см

Цената се определя от няколко фактора:

  • броя на продуктите, които желаете да заснемам (10; 50; 100 или повече)
  • броят на снимките за всеки отделен продукт. (8; 12; 24 или 36 снимки)
  • размерите на продукта.
  • какъв тип са продуктите.

Доволните клиенти винаги се връщат.

За допълнителни въпроси, моля кликнете ТУК

Примери на продукти в 360 градуса 

 

Cigarette lighter

VR box

Транспортна количка

Полезни връзки

Вижте повече снимки в 360 градуса в нашето портфолио.

Последвайте ни в Facebook и Instagram

Разгледайте и нашия видео канал в Youtube

Продукти в 360 градуса може да разгледате ТУК: