Професионална фотосесия за бременни

Професионална фотосесия за бременни е важен момент за всяка жена. Появата на нов живот е предхождана на месеци трепетно очакване. Преди да се промени вашето ежедневие в очакване на детето ви се променя тялото ви.Детски фотосесии, детска фотография

Децата растат толкова бързо и постоянно се променят. А ние, родителите, искаме да задържим мига, да запазим за по-дълго време сладката усмивка, пухкавите крачета… Детските снимки във фотоалбума са начин да се връщаме към тези усещания още много пъти, а също са и чудесен подарък за роднини и приятели.

Семейна фотосесия

В забързаното ежедневие, изпълнено с напрежение, пропускаме да се порадваме на малките мигове щастие с близките хора. Защо да не отделите час-два за семейна професионална фотосесия? Всички заедно сред природата или на плажа  заредени с добро настроение… едно чудесно преживяване, което ще остане в семейния фотоалбум.

Абитуриентска фотосесия

В този дългоочакван ден , когато вашето дете пристъпва в света на възрастните, след суматохата на празника ще ни се иска да се връщаме към тези моменти изпълнени с гордост и удовлетворение. Да запазим тези вълнения в снимките от абитуриентския празник.

Сватбена фотосесия

Професионална фотосесия  за вашия сватбен ден. Вижте повече за заснемане на сватба в нашия раздел за сватбен фотограф!

Бизнес фотосесии

Професионална фотосесия е важна част за всеки предприемач. Вие сте основали свой бизнес и вече сте постигнали първите си успехи. Вашият бизнес се развива чудесно и бихте искали да разширите дейността си, да популяризирате предлаганите услуги и продукти. Имате сайт и планирате интернет продажби. Не е ли време да подобрите имиджа си с професионална фотосесия за вашите продукти или услуги ?

Какво се очаква от мен?

Ние ще снимаме вас и вашия екип в най-подходящата обстановка, ще уловим настроението и енергията, с която работите. Можете да изберете декор, тематично свързан с бизнеса ви, студийни снимки или да заснемете хората от екипа си в процеса на работа. От нас ще получите снимките под форма на jpeg файлове, подходящи за използване в интернет.

Вие сте основали свой бизнес и вече сте постигнали първите си успехи. Вашият бизнес се развива чудесно и бихте искали да разширите дейността си, да популяризирате предлаганите услуги и продукти. Имате сайт и планирате интернет продажби.

Не е ли време да подобрите имиджа си с една бизнес фотосесия? Ние ще снимаме вас и вашия екип в най-подходящата обстановка, ще уловим настроението и енергията, с която работите. Можете да изберете декор, тематично свързан с бизнеса ви, студийни снимки или да заснемете хората от екипа си в процеса на работа.

От нас ще получите снимките под форма на jpeg файлове, подходящи за използване в интернет. Вие сте основали свой бизнес и вече сте постигнали първите си успехи. Вашият бизнес се развива чудесно и бихте искали да разширите дейността си, да популяризирате предлаганите услуги и продукти.

Имате сайт и планирате интернет продажби. Не е ли време да подобрите имиджа си с една бизнес фотосесия? Ние ще снимаме вас и вашия екип в най-подходящата обстановка, ще уловим настроението и енергията, с която работите. Можете да изберете декор, тематично свързан с бизнеса ви, студийни снимки или да заснемете хората от екипа си в процеса на работа. От нас ще получите снимките под форма на jpeg файлове, подходящи за използване в интернет.

Ако имате нужда от съвет или изграждане на конкретна концепция с помощта на професионален фотограф не се колебайте да се свържете с мен.

Пoлезни връзки

Вижте повече снимки от професионалните фотосесии в нашето портфолио.

Последвайте ни в Facebook и Instagram

Разгледайте и нашия видео канал в Youtube

Прочетете повече за фотографията в Уикипедия!