Професионална фотосесия Варна

Професионална фотосесия за бременни

Появата на нов живот е предхождана на месеци трепетно очакване. Преди да се промени вашето ежедневие в очакване на детето ви се променя тялото ви.
Ние ви предлагаме да съхраним тези мигове във вашия семеен албум.  Може да заснемем миговете на вашето очакване веднъж или периодично в течение на вашата бременност.
Фотосесията на бременни може да се проведе в студио, на открито (избрана  от вас локация), хотелска стая  или във вашия дом.

Детски фотосесии, детска фотография

Децата растат толкова бързо и постоянно се променят. А ние, родителите, искаме да задържим мига, да запазим за по-дълго време сладката усмивка, пухкавите крачета… Детските снимки във фотоалбума са начин да се връщаме към тези усещания още много пъти, а също са и чудесен подарък за роднини и приятели.

Коледна фотосесия

Навън е мразовито и заснежено. У дома елхата е украсена  и с трепет чакаме Дядо Коледа. Нека тази година освен с мляко и бисквити да го посрещнем със снимка от Семейна или детска Коледната фотосесия. В нашето фотостудио в гр. Варна посрещаме малките усмихнати деца, с които се забавляваме и прекарваме незабравими мигове докато протича Детската Коледната фотосесия. Те оставят ярък спомен в нашите сърца за добре свършената ни работа и за незабравимите моменти прекарани заедно.

Семейна фотосесия

В забързаното ежедневие, изпълнено с напрежение, пропускаме да се порадваме на малките мигове щастие с близките хора. Защо да не отделите час-два за семейна професионална фотосесия? Всички заедно сред природата или на плажа  заредени с добро настроение… едно чудесно преживяване, което ще остане в семейния фотоалбум.

Абитуриентска фотосесия

В този дългоочакван ден , когато вашето дете пристъпва в света на възрастните, след суматохата на празника ще ни се иска да се връщаме към тези моменти изпълнени с гордост и удовлетворение. Да запазим тези вълнения в снимките от абитуриентския празник.

Сватбена фотосесия

Вижте повече за заснемане на сватба в нашия раздел за сватбен фотограф!

Бизнес фотосесии

Вие сте основали свой бизнес и вече сте постигнали първите си успехи. Вашият бизнес се развива чудесно и бихте искали да разширите дейността си, да популяризирате предлаганите услуги и продукти. Имате сайт и планирате интернет продажби. Не е ли време да подобрите имиджа си с една бизнес фотосесия? Ние ще снимаме вас и вашия екип в най-подходящата обстановка, ще уловим настроението и енергията, с която работите. Можете да изберете декор, тематично свързан с бизнеса ви, студийни снимки или да заснемете хората от екипа си в процеса на работа. От нас ще получите снимките под форма на jpeg файлове, подходящи за използване в интернет.

 

 

Прочетете повече за фотографията в Уикипедия!

За контакт:

Иван Колев – Професионален фотограф
Приемане на поръчки в цялата страна!

E-mail: kolevphotography@gmail.com
GSM: +359 878 965 622

Facebook: https://www.facebook.com/ivankolevpho…
Instagram: https://www.instagram.com/kolevphoto/