Снимки с невидим манекен

Заснемане на дрехи с невидим манекен, прозрачен манекен, Ghost mannequinСнимки с невидим манекен

Снимки с невидим манекен – Заснемане на дрехи, спортни екипи, бански и бельо с невидим манекен.

Търговците на дрехи, бельо, бански костюми и горно облекло могат да повишат качеството на представяне на продуктите с технологията „невидим манекен”. Снимките с невидим манекен позволяват на клиента да съсредоточи вниманието си върху самия продукт без да се отвлича от красивото лице на модела.

Чрез технологията „невидим манекен” се придава триизмерност на заснетия продукт. В същото време може да се добие пълна представа за качествата на дрехата и начина, по който тя изглежда когато е облечена. Такова заснемане на дрехи е особено подходящо за публикация в онлайн каталози, презентации и търговски сайтове.

Едни от най-често срещаните снимки с невидим манекен в интернет са на спортни стоки, мъжка мода, бански костюми и бельо.

Какво е невидим или прозрачен манекен.

Най-вероятно Ви е доста интересно как се заснемат дрехите с невидим манекен. Ето как изглежда професионален невидим манекен – ВИДЕО

На пазара съществуват няколко видa манекени: стандартен, прозрачен и професионален манекен.

Професионалният невидим манекен е доста по-различен от първите два изброени. Професионалните невидими манекени за разлика от всички останали са доста интересни, понеже се разглобяват и може да се махне тази част, която не ни е необходима.

Този тип манекени се използват предимно от фотографи, които се занимават с продуктова и каталожна фотография на дрехи, спортни екипи, бельо, палта, чорапи и т.н. Снимки с невидим манекен, най-често може да видите предимно в сайтове като Ebay, Aliexpress, Amazon, Sportdepo, Sportvision, Decatlon  и др.

Все по-често започва да се използва този тип и в България. Едно от най-големите предимства на този тип фотография е, че сте независим от жив манекен и дрехите могат да бъдат заснети по всяко едно време и всеки един сезон.

Дрехи с невидим (Invisible / ghost mannequin)

   • Бански с невидим манекен
   • Бельо с невидим манекен
   • Дрехи с невидим манекен
   • Спортни екипи с невидим манекен
   • Ризи с невидим манекен
   • Якета с невидим манекен

Разгледайте снимки с невидим манекен на спортни екипи, бански, бельо и палта /ghost mannequin/

 

 

Полезни връзки

Вижте повече снимки с невидим манекен в нашето портфолио.

Последвайте ни в Facebook и Instagram

Разгледайте и нашия видео канал в Youtube