Сватбен фотограф Варна

Сватбена фотография

svatben fotogrfa ivan kolev varnaСватбената фотография – Празникът, изпълнен с обещания и надежда за бъдещето – сватбения ден.Този ден искаме да помним цял живот. Да се връщаме отново и отново към моментите, в които сме осветили любовта си пред близките си. А празничната суетня и вълнението бързо изтриват образите и остават само емоциите. В този ден сватбеният фотограф е навсякъде около вас и се стреми да улови и съхрани на фото хартия и усмивките на влюбените, и родителската гордост, и забавните моменти в първия Ви ден като семейство. Снимки, които ще можете да показвате на децата си и да си припомняте онази неповторима атмосфера.

Сватбен фотограф

Задачата ми като сватбен фотограф е да уловя емоцията в очите на младоженците, мигове на щастие и сълзи от радост на Вашите родители, роднини и приятели. Прекрасните снимки от този незабравим и емоционален ден ще красят стените на Вашия дом.

Моята работа като сватбен фотограф разбира се, преминаваме през всички етапи на сватбата.
Сватбената фотография обхваща четири основни раздела от сватбата:

  • Подготовката и вземане на булката.
  • Ритуали (граждански ритуал, църковен ритуал, първия сватбен танц ,хвърляне на букета, сваляне на жартиера и разрязване на тортата)
  • Сватбена фотосесия на открито.
  • Уловени моменти от сватбеното тържество.

В процеса на заснемане на сватби от фотографа се изискват специални умения, за да пресъздаде атмосферата и емоцията в този ден. Сватбеният фотограф е този, който увековечава усмивките, сълзите и вълнението от сватбения ден за нашите наследници.
В сватбената фотография освен заснемането на усмивки, сълзи и ритуали са съчетани и моментите на художествената сватбена фотосесия. Освен да правим красиви снимки от тези моменти, вярвам, че портретите също трябва да бъдат естествени с истински емоции, а не просто като самоцелно позиране.

Цена за заснемане на сватба може да видите в раздела с цени за фотографски услуги!

За контакт:
Иван Колев – Професионален фотограф
Приемане на поръчки в цялата страна!

E-mail: kolevphotography@gmail.com
GSM: +359 878 965 622

Facebook: https://www.facebook.com/ivankolevpho…
Instagram: https://www.instagram.com/kolevphoto/

 

Повече снимки може да разгледате в нашето Портфолио

 

Информация за сватбената фотография в Wikipediа от тук