Виртуални разходки на имоти

Какво е виртуална разходка?

Това е виртуален оглед на Вашия офис или бизнес обект, който дава представа на потенциалните клиенти как изглежда работното ви място, ако го посетят. Тази виртуална разходка се интегрира в личния ви сайт или в Google Maps. Тя улеснява вашето локализиране в интернет и ги стимулира да ви посетят на място.

Добре дошли в нашата услуга за виртуални разходки на имоти! Ние сме фирма, която се специализира в създаването на виртуални разходки, които да Ви помогнат да се запознаете с имотите, които Ви интересуват, преди да ги посетите лично.

С нашата услуга, Вие ще можете да разгледате имотите от всякъде, където имате достъп до интернет – от вашия компютър, таблет или мобилен телефон. Нашите виртуални разходки ви позволяват да разглеждате всеки ъгъл на имота, като можете да се придвижвате свободно в интерактивна 360-градусова обиколка. Това Ви позволява да разгледате всички стаи, да се придвижвате по коридорите, да изследвате двора и градината – всичко като че сте на място.

С нашите виртуални разходки, Вие можете да спестите време и усилия, като разглеждате имотите, които Ви интересуват, от удобството на своя дом или офис. Това Ви позволява да се съсредоточите върху имотите, които наистина Ви интересуват, преди да направите лична посещение.

Виртуални разходки на имоти

Виртуалните разходки мога да се изработят по два начина:

Виртуалната разходка може да бъде публикувана в профила на клиента в Google Maps или да се изработи в индивидуален стил с възможност за интегриране в личен сайт.

Това е много ефективен и модерен начин за визуално представяне на вашия интериор и екстериор, което създава у зрителя най-точна представа за наблюдавания обект. Виртуалната разходка е вашата съвременна визитка.

Виртуални разходки (360  градусовите панорами) са много подходящи за представяне на хотели, ресторанти, заведения, имоти, магазини, фитнес зали, спа центрове и др.

Виртуалната разходка представлява HTML 5 файл, който може да бъде възпроизвеждан чрез web browser. Към виртуалните разходки (които се изработват за web сайт без публикация в Google Maps) може да се добави и меню за навигация, което включва: стрелки за навигирaне във всяка една посока, за приближаване и отдалечаване, стартиране и спиране на автоматичната ротация, бутон за възпроизвеждане на цял екран.

Виртуалният разходка е съвкупност от няколко панорами свързани една с друга:

В разходките и панорамите (които не се публикуват в Google Maps) могат да се добавят:

 • Hotspots или горещи точки за връзка с други панорами.
 • Лого в най-ниската точка или място по избор и линк към вашия сайт.
 • Падащо меню с наименованието на посещаваните обекти.
 • Инфо бутон, който дава информация за даден продукт.
 • Floor plan на обекта.
 • Звук или видео клип.

Интерактивните панорами са уеб начин за реклама, те придават усещане за действително присъствие на посещаваното място.

В панорамната фотография се използва специално оборудване и софтуер за правилното сглобяване на отделните снимки.

Панорамните изображения могат да се използват за висококачествен печат на вашите печатни материали –билбордове, плакати, календари, брошури, справочници и др. Те са с много по-висока резолюция от стандартните снимки.

Има множество предимства на виртуалната разходка, когато става дума за търсене на имот. Ето някои от тях:

 1. Икономия на време и усилия – Виртуалната разходка Ви позволява да разгледате имота от всякъде, където имате достъп до интернет. Това означава, че можете да разгледате множество имоти в кратък период от време, без да трябва да отделяте време за лично посещение.
 2. Интерактивност и реалистичност – Виртуалните разходки предлагат интерактивна 360-градусова обиколка, която Ви позволява да разгледате всички ъгли на имота. Можете да се придвижвате свободно и да изследвате всички стаи, като получавате реалистичен преглед на имота.
 3. По-добра информираност – Виртуалната разходка може да Ви помогне да получите по-добра информация за имота, като можете да видите всички детайли, които не бихте могли да уловите при обикновен разходка. Можете да разгледате близките местности, да проверите дали има шум или други фактори, които могат да повлияят на Вашето решение.
 4. Намаляване на стреса – Търсенето на имот може да бъде стресиращо и уморително. Виртуалната разходка може да Ви помогне да намалите този стрес, като Ви дава възможност да разгледате имотите от удобството на своя дом или офис.
 5. По-широк избор – Виртуалната разходка Ви позволява да разгледате имоти, които може да не сте забелязали при обикновенно търсене. Това може да Ви даде по-широк избор от имоти, които да изберете.

Тези предимства правят виртуалната разходка изключително полезна услуга при търсене на имот, която може да Ви помогне да вземете по-добро решение за Вас и Вашето семейство.

Повече за информация може да намерите в раздел Google Street View – ТУК

Портфолио – 360 градуса виртуални разходки

Изпълнени обекти Google Street View

Пoлезни връзки

Вижте повече Виртуални разходки в нашето портфолио.

Последвайте ни в Facebook и Instagram

Разгледайте и нашия видео канал в Youtube

Виртуални разходки на имоти, Виртуални разходки на имоти Виртуални разходки на имоти