Заснемане на Абитуриентски бал

Заснемане на Абитуриентски бал

Заснемане на абитуриентски бал | Фотограф за абитуриентски балВ този дългоочакван ден, когато вашето дете пристъпва в света на възрастните, след напрежението и суматохата в голения ден ще ви се иска на спокойствие да се върнете към тези моменти изпълнени с гордост и удовлетворение. Ние ще ви помогнем да запазите тези вълнения в снимките от абитуриентския празник. Предлагаме ви заснемане на абитуриентския бал с професионален фотограф за абитуриентския бал или абитуриентска фотосесия!

Можете да подарите на детето си индивидуална абитуриентска фотосесия, която ще го накара да се почувства звезда. Изберете сами мястото и обстановката и нека младостта и свежестта да изгреят на снимките.

Mоже би искате цялостен или частичен репортаж за заснемане на абитуриентски бал?

Нашият фотограф за абитуриентския бал ще бъде с вас от началото на подготовката до края на празничната вечер и няма да пропусне нито един момент от дългия, изпълнен с емоции ден. Ще си спомняте с усмивка немирната къдрица, която се е измъквала от прическата или папийонката, която не иска да стои правилно. Ще имате снимки с всички гости, дошли да споделят с вас радостта на родители и трепета на вече порасналото дете на прага на живота.

Предлагаме заснемане на абитуриентски бал и снимки на абитуриента с приятели, роднини, учители и съученици на абитуриента на сборния пункт. Нека детето ви има албум с лицата на учителите, които са открили пред него света на знанията.

Вие избирате какво да остане във вашия семеен албум.

Вижте видеопрезентацията:

Разгледайте и снимки на абитуриенти:

 

За повече информация и уточнения относно предлаганите пакети посетете станицата ни с ЦЕНИ за заснемане на абитуриетски бал, за да изберете подходящ за вас пакет.

Ако имате допълнителни въпроси, моля, попълнете формата за контакт или се свържете с нас на посочения телефонен номер в сайта.

Иван Колев – Фотограф – Приемане на поръчки в цялата страна!

GSM: +359 878 965 622
E-mail: kolevphotography@gmail.com

Вижте историята на абитуриентските балове в Wikipedia