Заснемане на детски рожден ден | Фотограф за детски рожден ден

Фотограф за детски рожден ден

заснемане на детски рожден ден варнаВашето малко съкровище има рожден ден. Доверете се на професионален фотограф за детски рожден ден за да запечата този момент с заснемането на детския рожден ден!

Заснемане на детски рожден ден

Събрали сте роднини и приятели, осигурили сте заведение, малкият човек е сресан и облечен официално и нетърпеливо потропва с новите си обувки в очакване на тортата и игрите с приятелите си. А на вас ви се ще тези моменти да останат запечатани във фотоалбума и всяка следваща година, с всяка нова свещичка да се връщате към тях. Да виждате как детето ви се променя и расте, как малкото бебе, което снимахте в кошница, се превръща във все по-голямо дете със собствен характер и изисквания. Нашият фотограф ще остане с вас толкова време, колкото желаете, за да запечата ключовите моменти от събитието при заснемането на детския рожден ден. Ще снима рожденика с приятелите му, с тортата. Ще го имате заснет унесен в игри или съсредооточен в разопаковането на подаръци.

Ще получите диск от заснемането на детския рожден ден с персонализиран дизайн с най-важните снимки от моменти от празничния ден, професионално заснети и обработени. Снимки можете да получите в желан от вас формат и на хартия, ако желаете да зарадвате баба и дядо с фотографии на порасналото внуче.

Вижте видео презентацията от заснемане на детски рожден ден в гр. Варна

Разгледайте снимки на фотограф за детски рожден ден в гр. Варна

 

За контакти с фотограф за детски рожден ден:

GSM: +359 878 965 622
E-mail: kolevphotography@gmail.com

Цени за заснемане на детски рожден ден

Вижте и интересна информация за рождените дни в Wikipedia 🙂