Заснемане на кръщене

 Заснемане на кръщене Светото кръщение е важен момент от живота на вашето дете – денят, в който го приобщавате към християнската вяра и българския дух. В този ден, сред свещи и тамян, в тържествената обстановка на храма, под благите погледи на иконите, вашето дете става християнче.

Вече можете да споделяте отговорностите и родителските вълнения с неговия духовен родственик – кръстника.

Отново наоколо са близките ви хора – приятели и роднини и имате желание да оставите спомен в семейния архив със снимки от това духовно събитие.

Доверете се на професионален фотограф за кръщенето.

Във възможностите на съвременната технология често е да се изгубят моменти, които биха могли да бъдат запазени завинаги. Това е особено верно в случая на кръщенето на вашето дете. В този особен ден, когато важни хора се събират заедно, за да почетат рождението на вашето дете и да му дадат името му, важно е да имате висококачествени фотографии, които да запазят спомените.

Затова ако сте в търсене на професионален фотограф, който да заснеме кръщенето на вашето дете, ние можем да ви помогнем. Нашите услуги за заснемане на кръщене ще ви осигурят висококачествени фотографии, които ще запазят спомените от този специален ден.

Нашият опитен фотограф ще се постарае да заснеме всяка емоция и важен момент от кръщенето на вашето дете. Той или тя ще работят с вас, за да се уверят, че вашите изисквания и желания са изпълнени.

След като кръщенето приключи, ние ще ви предоставим всички снимки на дигитален носител. Ще имате пълен контрол върху изображенията, които желаете да споделите с приятелите и семейството си.

Свържете се с нас, за да научите повече за нашите услуги за заснемане на кръщене и за това как можем да ви помогнем да запазите най-важните моменти от живота на вашето дете.

В град Варна има няколко църкви, включително:

 1. Католическа катедрала „Успение Богородично“
 2. Православна катедрала „Свети Успенски“
 3. Православна църква „Свети Николай“
 4. Православна църква „Света Петка“
 5. Православна църква „Свети Атанасий“
 6. Православна църква „Свети Кирил и Методий“

Заснемане на кръщене  гр.Варна

Ние предлагаме да увековечите семейния празник с наша помощ. Нашият професионален фотограф за кръщене ще проследи тайнството на светото кръщение и ще запечата всяка стъпка от него.

Ще направи кратка фотосесия на вашето дете преди или след църковния ритуал заедно с гостите и роднини споделили с вас тържествения момент.

Ако сте решили да отпразнувате събитието в заведение, можем да направим кратък фоторепортаж и на тази част от празника.

Ще получите обработените снимки с линк за сваляне от облачно пространство.

Заснемането на кръщене е важно, за да се запазят спомените от този специален ден. Някои от нашите услуги за заснемане на кръщене включват:

 1. Предварителна консултация: Преди кръщенето, нашият фотограф ще се срещне с вас, за да обсъдите вашите изисквания и да определите кои моменти и детайли да снимате.
 2. Заснемане на церемонията: Фотографът ще заснеме цялата церемония, включително важните моменти, като кръщаването на детето, молитвите и обрядите.
 3. Заснемане на гостите: Фотографът ще заснеме и гостите, които присъстват на кръщенето, включително семейството, кръстниците и приятелите ви.
 4. Заснемане на детето: Фотографът ще заснеме и самото дете, преди, по време и след кръщенето.
 5. Обработка на снимките: Ние ще обработим снимките, за да гарантираме, че са висококачествени и готови за печат и споделяне с приятелите и семейството ви.

Нашите услуги за заснемане на кръщене са на разположение на всички, които искат да запазят спомените от този специален ден. Свържете се с нас, за да научите повече за нашите услуги и за това как можем да ви помогнем да запазите най-важните моменти от живота на вашето дете.

 

Вижте видео

Разгледайте нашето портфолио.

 

Цени за заснемане на кръщене

Полезни връзки

Вижте повече снимки за Заснемане на кръщение в нашето портфолио

Последвайте ни в Facebook и Instagram

Разгледайте и нашия видео канал в Youtube

Вижте повече за Светото Кръщене в Wikipedia