За мен
Иван Колев

 

Здравейте!

Казвам се Иван Колев.

През 2007 год. станах част от екипа на верига магазини Photosynthesis и фотоапаратите започнаха постепенно да разкриват своите тайни пред мен. Харесваше ми да улавям моменти и емоции, да експериментирам със светлините и сенките.
Постепенно влечението ми към фотографията се превърна в моя професия и в момента работя като фотограф на свободна практика. За мен фотографията освен професия е и начин да изразя своята гледна точка и не на последно място да предам на зрителя емоцията, чувствата и чара на уловените моменти. Често ме питат кой стил фотография харесвам най-много – интериорна, портретна, будоарна….. Трудно е да се отговори, защото всеки стил е различен и си има красивите страни. Харесвам снимките които разказват истории, показват нежност, емоция или състояние.

Занимавам се с  360° виртуална фотография, продуктоваинтериорна, пейзажна, рекламна, модна, портретна и детска фотография. От м.Февруари 2016 год. съм Сертифициран фотограф към  Street View | Trusted program за заснемането на бизнес обекти. 

Приемане на поръчки в цялата страна! Форма за контакт.


Google street view trusted