За мен

За мен

Няколко думи за мен!

Здравейте!

Казвам се Иван Колев и съм професионален фотограф с повече от 17 години опит.

Имам клиенти в разнообразни сектори на бизнеса и индустрията – търговски центрове, хотелски комплекси, заведения, интериорни дизайнери, брокерски къщи, спортни зали, индустриални предприятия, училища и детски градини. Снимам лични и семейни празници.

Качеството на визуалната комуникация е важно за бизнеса, особено при фотографско представяне на сложни продукти или услуги, а натрупаният опит ми дава предимството да намирам точния подход в такива случаи. Моите услуги се търсят от собственици на бизнес или маркетинг експерти, които са наясно, че снимките представят продукта или услугата по най-добрия начин.

Трудно е да определя любим фотографски стил. Всяка професионална задача има своите красиви страни и ако фотографът не направи добро впечатление, може и да не получи втори шанс. Интериорите са предизвикателство да покажа нещата по най-добрия начин, продуктовата фотография ме прави съучастник в добрия маркетинг на клиента… Сватбените, портретни и детски албуми и фотосесии ме допускат до най-съкровените моменти в живота на хората и са особено отговорни.

В забързаните ни дигитални времена най-ценни за мен са снимките, които разказват история и показват нежност, емоция или състояние.

Можете да се запознаете с работата ми тук или във Facebook.

Какво споделят клиентите за мен, може да видите ТУК

Приемане на поръчки в цялата страна!

Препоръчани връзки

Вижте повече за моята работа в портфолио.

Последвайте ни в Facebook и Instagram

Разгледайте и нашия видео канал в Youtube

Моите клиенти

 

    Виртуална разходка в Google street