За мен

За мен

Няколко думи за мен!

Здравейте!

Казвам се Иван Колев и съм професионален фотограф с повече от 12 години опит.

Няколко думи за мен. Клиентите ми са от разнообразни сектори на бизнеса и индустрията – търговски центрове, хотелиерство, недвижими имоти, индустриални предприятия, спортни зали, интериорни дизайнери, заведения и др. 

Много клиенти се обръщат към мен водени от една основна причина – имат сложни продукти / услуги, които искат да представят по възможно най-добрия начин. Собствениците на бизнес и маркетинг експертите са наясно, че с такива продукти / услуги това не е лесно. 

Разликата между мен и останалите фотографи е, че знам защо качеството на визуалната комуникация е важна за бизнеса ви. За мен фотографията освен професия е и начин да изразя своята гледна точка и не на последно място да предам на зрителя емоцията, чувствата и чара на уловените моменти.

Често ме питат кой стил фотография харесвам най-много – интериорна, портретна, будоарна….. Трудно е да се отговори, защото всеки стил е различен и си им красивите страни.

Харесвам снимките които разказват истории, показват нежност, емоция или състояние. Във време на дигиталната ера за всеки времето е ценно. Важното в нашата сфера е да се привлече вниманието на клиента и да направим страхотно първо впечатление. Ако не се справим с тази задача  може и да не получим втори шанс.

За постигането на този ефект  се разчита единствено на добрата визуална комуникация. Повече за моята работа може да видите в основната страница – ТУК  или във Fаcebook
Приемане на поръчки в цялата страна!

Форма за контакт.

 

Препоръчани връзки

Вижте повече за моята работа в портфолио.

Последвайте ни в Facebook и Instagram

Разгледайте и нашия видео канал в Youtube

Моите клиенти

 

    Виртуална разходка в Google street